04 28 18 310 info@oozkranj.com

ČLANSTVO V OOZ KRANJ

oglasevanje

Oglaševanje

  • preko spletne strani
  • oglaševanje na LED zaslonu
  • možnost oglaševanja v spletnem glasilu Obrtne novice

PROJEKTI

EM 2

V okviru programa Erasmus+ izvajamo projekt EM2 v katerega sta vključeni OOZ Kranj in LU Kranj. Cilj projekta je izobraziti, usposobiti, povečati motivacijo, krepiti kompetence in izboljšati zaposlitvene možnosti oseb iz ranljivih skupin. V projektu jih povezujemo s podjetji, ki so pripravljeni z njimi deliti svoje izkušnje, jim pomagati pri vključitvi v delo ali jih celo zaposliti. Pomembno je, da pri tem sodelujejo MO Kranj in druge različne institucije. Projekt se je zaradi COVID 19 podaljšal predvidoma do 31. 3. 2021.

edu_sqr

CONNECT SME PLUS

S projektom Connect SME Plus, ki se je 31. 3. 2020 uspešno zaključil in je bil sofinanciran iz čezmejnega programa Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020, smo okrepili čezmejno in globalno poslovno povezljivost malih in srednjih podjetij, ki izkazujejo potencial za rast in inovativnost ter na ta način prispevati k zagotavljanju dolgoročne konkurenčnosti MSP v obmejnem programskem območju.

KLUB MLADIH PODJETNIKOV

klub_mladih_podjetnikov

Ob visokem jubileju naše zbornice smo se odločili, da ustanovimo Klub mladih podjetnikov, v katerega vabimo vse mlade, inovativne, “zagnane” podjetnike in podjetnice. Namen se je povezati generacijsko, internacionalno, poslovno in družabno.

Za več informacij smo vam na voljo:

Tel.: 04/ 28-18-314
E-pošta: janja.erjavec@oozkranj.com  

Vljudno vabljeni.

UGODNI KREDITI

OOZ ima sklenjeno pogodbo o subvenciji obrestne mere za kratkoročne kredite za obrtnike in podjetnike – člane OOZ Kranj. Na podlagi sredstev, ki jih je OOZ Kranj prispevala za znižanje obrestne mere, so oblikovani cenejši kratkoročni krediti do 10.000 €. Ročnost je 1 leto, obrestna mera pa je EURIBOR + 2,5%. Pogoj je, da kreditojemalec ne prekine članstva OOZ Kranj vsaj 2 leti. Prenos TRR-ja ni pogoj za pridobitev kredita. Zainteresirani pokličite na 04 28 18 310 ali se oglasite na zbornici.

gorenjska-banka