04 28 18 310 info@oozkranj.com

ABC podjetništva 2024 On-line usposabljanje

Vse podjetnike začetnike vljudno vabimo, da se udeležite on-line usposabljanj ABC podjetništva, ki se bodo izvajala v okviru regijskih točk SPOT Svetovanje in bodo v letošnjem letu potekala v petih regijah – Gorenjska, Osrednjeslovenska, Savinjska, Podravje in Goriška. Usposabljanj se lahko udeležite vsi podjetniki začetniki ne glede na regijo iz katere prihajate.

KOMU SO USPOSABLJANJA NAMENJENA? Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnikom začetnikom do 29 let in podjetnicam začetnicam ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnikih začetnikih starosti do 29 let in podjetnicah začetnicah.

POSEBEJ ZA PODJETNIKE STAROSTI do 29 let in PODJETNICE

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo tudi v letu 2024 objavila JAVNI POZIV ZA ZAGOTAVLJANJE PODPORE PODJETNICAM ZAČETNICAM IN MLADIM PODJETNIKOM ZAČETNIKOM.

Na poziv se bodo lahko prijavili vsi podjetniki, ki so svoje podjetje ustanovili v letu 2023 in na Natečaju za finančne spodbude za najboljši poslovni model leta 2023 za podjetnice začetnice še niso prejeli spodbude in podjetniki, ki nameravajo podjetje ustanoviti v letu 2024 do dneva oddaje vloge za finančno spodbudo v letu 2024. Za prijavo na poziv za pridobitev finančne spodbude bo potrebno pridobiti potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju ABC podjetništva. Upoštevajo se potrdila ABC usposabljanja od leta 2020 do leta 2024.

Prijaviteljem, ki bodo izpolnjevali pogoje javnega poziva, bo v okviru finančne spodbude ponujena individualna mentorska podpora za pripravo na končno predstavitev poslovnega modela. Vsi, ki bodo svoj poslovni model uspešno predstavili, bodo nagrajeni s finančno spodbudo.

KAKO POTEKA? Vsak modul bo trajal 8 šolskih ur in zajema tako predavanja in delo v skupinah, kot tudi delo na terenu in delo doma. Od tega mora delo na terenu in delo v predavalnici zajemati vsaj dve tretjini vseh predvidenih ur, t. j. 7 šolskih ur.

ZA VAS SMO PRIPRAVILI:
1. modul: Začetek podjetniške poti
2. modul: Preverjanje poslovne ideje
3. modul: Osnove trženja
4. modul: Digitalizacija poslovanja
5. modul: Pravno formalni vidiki delovanje podjetja

Predavanja bodo potekala preko spleta.

Prijave se zbirajo do zapolnitve mest.

Prijave zbirajo prek Eventbrite-a: www.eventbrite.com/o/spot-svetovanje-gorenjska-60104626733, kjer najdete prijavo za vsak posamezen modul.

Če se želite udeležiti celotnega usposabljanja, je potrebna prijava na vseh 5 modulov.

Več informacij o usposabljanju: https://www.podjetniski-portal.si/programi/spot-poslovna-tocka/on-line-brezplacna-usposabljanja-abc-podjetnistva