04 28 18 310 info@oozkranj.com

Spoštovani,

Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC Kranj vas v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje, Območno službo Kranj, Gospodarsko zbornico Slovenije, Regionalno zbornico Gorenjska ter Območno obrtno podjetniško zbornico Kranj vabi na regijski dogodek »KADROVSKI IZZIVI – Kako pridobiti in obdržati dober kader?«, ki bo v četrtek, 30. novembra 2023, s pričetkom ob 13. uri, v prostorih Kovačnice, coworking centra in podjetniškega inkubatorja Kranj, v starem mestnem jedru Kranja, Poštna ulica 4.

Na aktualno tematiko kadrovske problematike bomo pogledali iz različnih vidikov. V prvem delu posveta se bomo seznanili s projekti in aktivnostmi, ki se izvajajo v naši regiji ter z ukrepi in subvencijami, ki so trenutno na voljo delodajalcem (delovni preizkus, , subvencije za mlade …) ter se seznanili z aktualnimi informacijami v zvezi z delom in zaposlovanjem tujcev v Sloveniji.

Svojo izkušnjo soočanja s kadrovskimi izzivi, zaposlovanjem tujcev in promocijo poklicev bodo tokrat z nami delili:

  • Miša Hrast, vodja oddelka upravljanja kadrov SIJ Acroni d.o.o.
  • Barbara Mulej, vodja kadrovske službe Iskra ISD
  • Gregor Bizjak, direktor SIGR d.o.o.
  • Mitja Korunovski, vajeništvo, srednje poklicno izobraževanje OZS

Regijski posvet bomo zaokrožili s predavanjem Sare Isaković, ene najuspešnejših slovenskih plavalk, tudi dobitnice srebrne olimpijske kolajne, z naslovom »Opolnomočenje kadrov« – Kako biti vrhunski?«, ki je svoje novo poslanstvo ob koncu profesionalne športne kariere našla v raziskovanju delovanja možganov ter dela na področju psihologije optimalnega delovanja.

»Kaj je tisto, kar pomaga posamezniku in organizaciji priti do dolgoročne motivacije, samozavesti ter vrhunskih dosežkov? Pogovarjali se bomo o psiholoških dejavnikih, ki nam iz dneva v dan pomagajo pri učinkovitem delovanju, pri ohranjanju notranje motivacije, fokusu ter krepitvi samozavesti. Ne glede na izzive in nepredvidljive situacije ima človek sposobnost graditi psihološko odpornost, ki mu pomaga najti smisel, vizije in cilje ter pozitivno naravnanost, da lahko optimalno deluje in dosega svoj potencial.«

Po zaključku posveta vas bomo povabili na ogled podjetniškega inkubatorja in coworking centra Kovačnica ter na manjšo pogostitev z druženjem.

Dogodek je za udeležence brezplačen. Prosimo vas za predhodno potrditev udeležbe NA TEJ POVEZAVI. Prijave zbiramo do torka, 28. 11. 2023, oziroma do zapolnitve mest. Dodatne informacije info@bsc-kranj.si.

Veseli bomo vaše udeležbe!

Vabilo_Kadrovski izzivi_20231130