04 28 18 310 info@oozkranj.com

Katastrofalne poplave, ki so v minulih dneh zajele Slovenijo, so prizadele številna podjetja. Na najbolj prizadetih območjih, skorajda ni podjetja, ki ne bi utrpel škode, že prve ocene pa kažejo, da bo te za več sto milijonov evrov. Akcijam zbiranja pomoči za oškodovane se je pridružila tudi Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki je v ta namen odprla poseben sklic na svojem računu.

Narasla voda je minule dni poplavila in uničila številne poslovne objekte, stroje in opremo v njih, zaloge materiala, izdelke … ter s tem obrtnikom in podjetnikom povzročila ogromno škode, dodatno težavo pa predstavlja še poškodovana infrastruktura.

Akcijam zbiranja pomoči za oškodovane se je pridružila tudi Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom, ki je v ta namen odprla poseben sklic na svojem računu.

Stanovskim kolegom, ki so utrpeli škodo v poplavah, tako lahko pomagate z nakazilom na spodnji račun. Pri tem lahko uporabite tudi QR kodo.

Humanitarna - poplave 2023

ali pa pošljite SMS sporočilo s ključno besedo OBRTNIK10 na številko 1919 in za obrtnike in podjetnike, ki so utrpeli škodo v poplavah boste prispevali 10 EUR.

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana

Poslovni račun pri NLB d.d. št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X

Namen: Pomoč ob poplavah
Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1002

 

Hvala za vaš prispevek!